KAPAKLI ARÇELİK KOMBİ SERVİSİ

KAPAKLI ARÇELİK KOMBİ SERVİSİ

21 Eylül

Başta ülkemiz olmak üzere yurtdışı Pazar içerisinde de bir hayli başarılı olan Arçelik, yerli üretimleri sayesinde birçok kişinin ilk tercihi olma özelliğine sahip. Başta elektronik aletler olmak üzere elektrikli ev aletleri, beyaz eşya ve ısınma sektöründe faaliyet gösteren şirket, son yıllarda yatırımlarının büyük bir bölümünü ısınma sektörüne yönelttiği görülüyor. Bu kanıya nereden vardığımızı soracak olursanız; son zamanlarda Kapaklı Arçelik kombi servisi şeklinde yapılan aramaların giderek arttığını görmekteyiz. Kış aylarına girmeye hazırlandığımız şu günlerde birçok kişi önümüzdeki aylarda sorun yaşamamak adına kombilerin bakımlarını tamamlamak istiyor. Oldukça geniş bir ürün çeşidi bulunan şirket hemen hemen tüm il ve ilçelerde mağazalar açarak satışlarda bulunmaya devam ediyor.

               

Bazı mağazalar, sadece ürün satışları ile yetkili olmalarından dolayı Kapaklı Arçelik kombi servisi konusunda arayışlar ortaya çıkabiliyor. Kombi satın alımından itibaren sürekli olarak çalışan bu araçlar, zaman içerisinde bazı sorunlar ile karşılaşabiliyor. Eskiden soba kullandığımızda soba bakımlarını bireysel olarak yapabiliyorduk. Kombiler, akıllı cihazlar olmalarından dolayı yoğun elektronik içermektedirler. Elektronik alanında yetkinliği olmayan, kombi üzerine eğitim almayan kişiler maalesef bireysel olarak bakım işlemlerini yürütme konusunda başarılı olamazlar. Bu konuda kombilerimizi Kapaklı Arçelik kombi servisine emanet etmemiz gerekiyor. Bu tür hizmet veren yerlerin tek işi kombi üzerine olmasından dolayı yapacakları işlemlerde oldukça usta olduklarını söyleyebiliriz.

                    

Kapaklı Arçelik Kombi Servisi

Kapaklı Arçelik kombi servisi ile yılın istediğiniz bir günü rahatlıkla çalışabilirsiniz. Bazı kişiler kombi bakımlarını yaz aylarında yaptırırken bazı kişilerin ise daha çok kış aylarını tercih ettiklerini görüyoruz. Bu konuda bir standardın olmadığını, kombi servislerinin yılın her günü açık olduklarını söyleyebiliriz. Yapılacak işlemlerden de kısaca bahsedecek olursak; servis hizmeti alınması ile beraber ilk olarak rutin bir inceleme yapılır. Kombinin su (bar) seviyesi kontrol edilerek herhangi bir kaçak olup olmadığı incelenir. Hortumlardan radyatöre giden bağlantılar kontrol edilerek sıcak su akışını engelleyen bir şey olup olmadığı gözlemlenir. Herhangi bir sorun olması durumunda gerek evinizde gerekse servis ofislerine götürerek incelemeler sonrasında sorunsuz bir tamir işlemi yürütülmekte.

Kapaklı Arçelik kombi servisi, size sıcak dolu bir kış yaşamanız için iyi bir bakım seçeneği sunuyor. Kombi ile ilgili tüm sorunların tespitini yapan şirket, daha sonra ısınma sorunu oluşturabilecek petek konusunda da ayrı bir çözüm sunuyor. Gerekli olan tüm ekipmanlar ile yapılan petek temizliği, kombinizden alabileceğiniz verimi artırabildiği gibi düşük ısı derecelerinde güzel bir ısınma elde etmenizi sağlıyor. Özellikle kalorifer sisteminden doğalgaz sistemine geçiş yaptıysanız peteklerinizi düzenli aralıklarla kesinlikle temizletmeniz gerekiyor. Yukarıda dile getirdiğimiz tüm işlemler, rahat bir kış geçirebilmeniz içindir. Bununla beraber yüksek gelen doğalgaz faturalarını da düşürmek içindir. Kombi üretici şirketiniz ile iletişime gerçek servis konusunun ne kadar önemli olduğunu öğrenebilirsiniz.


Neden: Kapaklı Arçelik Kombi Servis

Hızlı: Tüketicilerinin yaşadığı sorunların bilincinde olarak çalışmalarını hızlı ve kesin çözüm getirisi sunarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Müşterilerini hiçbir zaman bekletmez ve genelde onların uygun oldukları bir zaman dilimi arasında çalışmalarını sağlar. Müşteriyi bekletmeye son verir!

► Ekonomik: Hizmet sektöründe arıza durumlarının onarımlarından tutun da bakım ya da farklı uygulamalar sonucunda çıkan masrafı her zaman düşük olarak kullanıcısına sunar. Kullanıcı bütçesini düşünür ve ekonomik fiyatları ile tercih edilir.

► Güvenilir: Kombi sektöründe güven vermenin ve güven kazanmanın ne demek olduğunun bilinci ile hareket eder. Hiçbir zaman tüketicisinin güvenini boşa çıkarmaz. Güven duygusunu yaşattırana dek hizmetlerini gerçekleştirmeye devam eder.

► Garantili: Çözüm Teknik çalışmalarının her zaman arkasında durur. Yaptığı her bir çalışmaya garanti sunar. Sorunları düzeltme konusunda yaptığı parça tamiri ve değişim gibi uygulamalara 1 yıl kadar garanti sunar. Bu garanti ile de tüketicilerini memnun etmeye devam eder.

► %100 Memnuniyet: Kombi Servisi hizmeti sunmakta olan Çözüm teknik Kapaklı Arçelik kombi servisi çalışmalarının başından sonuna kadar kullanıcısını memnun etmeye çalışır. Mağduriyete son vermek adına gerekli çalışmaları yapar ve müşterilerinin yüzünü güldürecek çalışmaları ile hizmetlerini devam ettirir. Arkasında hiçbir zaman mağdur müşteri bırakmaz, yüzü gülen müşteriler bırakır.

► Kesin Çözüm-Kalıcı Sonuçlar: Kapaklı Arçelik kombi servisi yaptığı her bir çalışmada kesin çözümler ve kalıcı sonuçlar yaratır. Kullanıcısına aynı sorunu bir kez ya da birkaç kez daha yaşattırmaz. Bir kez sorun yaşayıp da  ÇÖZÜM TEKNİK Kombi  yardım talep etmiş olan kullanıcı yaşadığı sorunu çözümler sayesinde unutur.

► Kesintisiz Hizmet: Günün hangi saatinde olursa olsun Kapaklı Arçelik kombi servisi sizlere bilgi sunmaya ya da sorunlar karşısında yardımcı olmaya hazır bulunuyor. Yaşanan sorun yılın hangi günü, günün hangi saati olursa olsun teknik açıdan hem yardımları hem de gereken destekleri sunuyor.

► Kampanyalar: Kapaklı Arçelik kombi servis tüketici bütçesini düşünerek kendi içinde çeşitli kampanyalar oluşturmaktadır. Bu kampanyalar gereği de kullanıcılarının bütçesine hitap etmektedir. Oluşturulan bakım, tesisat yıkama, gaz alarm cihazı gibi çeşitli kampanyalardan günün her saatinde yararlanabiliyorsunuz. 

Çözüm Teknik Kombi Servisi: Yetkili servis den bağımsız Özel Teknik Servis olarak hizmet vermektedir.Yetkili servis konumunda değiliz. Müşterilerimizin istek ve talepleri karşısında özel servis hizmeti vermekteyiz.

Kombi bakım, onarım ve temizlik hizmetini her yıl kış ayına gelmeden önce yaptırmanız gerekiyor.

Kombi Bakımı Neden Önemlidir?

Kombinize her yıl bakım yaptırmanız için işte birkaç neden:

Emniyet: Bir kombi servisi, mühendise karbon monoksit sızıntısı gibi güvenlik sorunlarını belirleme fırsatı verir. Karbon monoksit, hızlı bir şekilde beyin hasarına ve bazı durumlarda ölüme neden olabilen kokusuz ve renksiz bir gazdır. Kombinizin düzgün çalışmadığından endişeleniyorsanız, örneğin alevin mavi yerine turuncuysa, yıllık hizmetinizin süresi henüz gelmemiş olsa bile bir kombi servisi ile iletişime geçmelisiniz.

Isıtma Faturalarını Düşük Tutun

Bir kombi yaşlandıkça daha az verimli hale gelebilir, bu da evinizi ısıtmak için daha fazla yakıt kullanması gerektiği anlamına gelir ve bu da size daha fazla paraya mal olur. Yıllık bir servis, tüm bileşenlerin mümkün olan en iyi durumda olmasını sağlayacak ve daha uzun süre daha yüksek bir verimlilik düzeyi sunacaktır.

Arızaları Önleyin

Biraz paradan tasarruf etme umuduyla kombinize bakım yaptırmaktan vazgeçmek kolay olabilir, ancak uzun vadede bir kombi servisi enerji faturalarınızı düşük tutmanıza yardımcı olacak ve olası bir arızayı gerçekleşmeden önce tespit ederek sizi kurtaracaktır. bir kombi arızasından ve ağır bir onarım faturasından önleyecektir.




Yorum Ekle