ÇERKEZKÖY FERROLİ KOMBİ SERVİSİ

ÇERKEZKÖY FERROLİ KOMBİ SERVİSİ

02 Ekim 2

Her kişinin tercih ettiği kombi modellerininin birbirine göre değişiklik gösterdiğini söyleyebiliriz. Bazı kişiler, A markasına ait kombileri daha avantajlı bulurken bazı kişilerin Ferroli’den vazgeçmediklerini görüyoruz. Hemen hemen her il, ilçe ve kasaba içerisinde satış noktası bulunan Ferroli, satış sonrasında vermiş olduğu destek sayesinde de tercih edilmeye devam ediliyor. Hem eski kombileriniz için hem de yeni aldığınız kombileriniz için bir yıllık kullanım sonucunda bakım yaptırmanız gerektiğini biliyor muydunuz? Kombi kullanımında bulunan birçok kişi zaman içerisinde kullandıkları kombilerden memnun olmamaya başlarlar. Bu durumun satın aldıkları kombiden olduğunu düşünen kişiler için oldukça yanlış olduğunu söyleyebiliriz. Kombilerinize gereken önemi vermemeniz durumunda en pahalı ürünün alsanız dahi performans düşüşü, ani kapanma sorunları ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

                 

Yukarıda belirttiğimiz sorunlar ile karşılaşmak istemeyen kişiler, ilk olarak Ferroli kombi servisi ile iletişime geçmeleri gerekiyor. Satın aldığınız günden beri ilk kez kombi bakım ve temizliği yaptıracaksanız işlemlerin normalde göre biraz uzun süreceğini bilmeniz gerekiyor. Sürekli olan çalışan kombiler zamanla yıpranarak su ısıtma gücünü düşürebiliyor. Yapılan kombi bakım ve temizleme hizmetleri, kombi çalışımını olumsuz etkileyebilecek her türlü sorunu anlık olarak tespit edip düzenlenmesini sağlayabiliyor. İster kış ayı içerisinde, isterseniz de kış aylarının bitimi ile beraber kombi bakımınızı rahat bir şekilde yaptırabilirsiniz. Kızılpınar Ferroli kombi servisi hizmetini bir masraf olarak görmeyin. Uzun vadede gerek yakut tüketimi gerekse kullanım ömrü bakımından pozitif sonuçlar alabilmeniz mümkün

                                                          

Ferroli kombi servisi araştırmasında bulunan kişiler, karşılarına birçok alternatif seçeneğin çıktığını görürler. Hangi servis ile çalışacağı konusunda kararsız olan birçok kişi, firmaların referanslarını internet üzerinden araştırmaya çalışmaktadır. Günümüzde artık en basit mahalle işletmesi hakkında dahi internet üzerinde bir deneyim, referans yazısı bulabilmek mümkün.Kombi bakımızın için çalışmak istediğiniz firmanın geçmişte yaptığı çalışmaları inceleyerek, kullanıcı memnuniyetlerini gözetiniz. Ferroli kombi servis bu konuda sizlere birçok açıdan kolaylık sağlayabiliyor. Bu bölümde belirttiğimiz ayrıntılara özellikle dikkat etmeniz konusunda sizlere uyarıda bulunmak istiyoruz. Günümüzde birçok kişinin kombisi yapılan yanlış bakımlar nedeni ile bir kış çıkaramadan tamamen bozulup bir kenara atılabiliyor.

Ferroli,kombi servisi cidden en iyi kombi firmaları arasında yer alıyor. Satın aldığınız ürün sizi tatmin edebilmesi için araçlarınıza baktığınız gibi bakmanız gerekiyor. Çerkezköy Ferroli kombi servis, her aşamada sizlerin yanında olarak en ufak sorunlarınızda dahi 24 saat yardımcı olmaya çalışıyor. Bakımlar sonrasında yaşayacağınız herhangi bir sorun karşısında da yardımlarını esirgemeyen firma, bir sonraki bakım süresine kadar verilmesi gereken tüm desteği sağlıyor. Kombi ile ısınma durumunu kesinlikle kalorifer sistemi ile karıştırmayın. Kombi ile yaşayacağınız en ufak bir sorun ya soğukta kalmanıza ya da yeni bir kombi almanıza neden olabilir.


FERROLİ SERVİS NELERE DİKKAT EDEREK ÇALIŞIR NEDEN BİZ? 

Müşterisini Bekletmez. Bizler için önemli olan müşteri memnuniyetidir. Bu sebeple Baymak kombisinden sorun yaşayan tüm kullanıcıların yaşadığı problemleri mağduriyeti bilerek be bilincinde olarak onları bekletmiyoruz. Arıza durumunda hızlı ir şekilde adreslere geçiş yapıp soruna müdahalede bulunuyoruz. Aynı gün servis hizmeti için bizi arayabilirsiniz. 05375114780 Çözüm Teknik 

Hızlı: Tüketicilerinin yaşadığı sorunların bilincinde olarak çalışmalarını hızlı ve kesin çözüm getirisi sunarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Müşterilerini hiçbir zaman bekletmez ve genelde onların uygun oldukları bir zaman dilimi arasında çalışmalarını sağlar. Müşteriyi bekletmeye son verir!

► Ekonomik: Hizmet sektöründe arıza durumlarının onarımlarından tutun da bakım ya da farklı uygulamalar sonucunda çıkan masrafı her zaman düşük olarak kullanıcısına sunar. Kullanıcı bütçesini düşünür ve ekonomik fiyatları ile tercih edilir.En düşük fiyat garantisi sunmakta olan firmamız müşterilerimizin bütçesini düşünerek hareket eder ve sizleri bu anlamdada asla zor durumda bırakmaz. En düşük fiyatı en iyi servis hizmetinizi ayagınıza kadar getirir.

► Güvenilir: Kombi sektöründe güven vermenin ve güven kazanmanın ne demek olduğunun bilinci ile hareket eder. Hiçbir zaman tüketicisinin güvenini boşa çıkarmaz. Güven duygusunu yaşattırana dek hizmetlerini gerçekleştirmeye devam eder.


► Garantili: Çözüm Teknik çalışmalarının her zaman arkasında durur. Yaptığı her bir çalışmaya garanti sunar. Sorunları düzeltme konusunda yaptığı parça tamiri ve değişim gibi uygulamalara 1 yıl kadar garanti sunar. Bu garanti ile de tüketicilerin memnuniyeti önceliğimizdir.Çözüm Teknik çalışmalarının her zaman arkasında durur.Hızlı Servis 1Yıl Parça Garantisi Aynı Gün Hızmet Profesyonel Servis Garantili Servis Ferroli Servisi ni tercih ederek garantili hizmetlerden faydalanmış olursunuz. Yedek parça garantisi sunarak. olurda aynı sorunu yaşarsanız ücret ödemeden işinizi yaptırabilirsiniz. Güvenili.kaliteli,garantili en iyi hizmeti almak için bizi aramaya devam edin.


► %100 Memnuniyet:Kombi Servisi hizmeti sunmakta olan Çözüm teknik Ferroli Kombi Servisi Çerkezköy  çalışmalarının başından sonuna kadar kullanıcısını memnun etmeye çalışır.Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimizdir. Mağduriyete son vermek adına gerekli çalışmaları yapar ve müşterilerinin yüzünü güldürecek çalışmaları ile hizmetlerini devam ettirir. Arkasında hiçbir zaman mağdur müşteri bırakmaz, yüzü gülen müşteriler bırakır. Sizlerde hizmet alımlarında kalıcı memnuniyeti yaşamak isterseniz bunu size sunan Ferroli Servis tercih edebilirsiniz. 


► Kesin Çözüm-Kalıcı Sonuçlar: Feroli Kombi Servis Çerkezköy yaptığı her bir çalışmada kesin çözümler ve kalıcı sonuçlar yaratır. Kullanıcısına aynı sorunu bir kez ya da birkaç kez daha yaşattırmaz. Bir kez sorun yaşayıp da  ÇÖZÜM TEKNİK Kombi  yardım talep etmiş olan kullanıcı yaşadığı sorunu çözümler sayesinde unutur.


► Kesintisiz Hizmet: Günün hangi saatinde olursa olsun Ferroli Kombi Servisi sizlere bilgi sunmaya ya da sorunlar karşısında yardımcı olmaya hazır bulunuyor. Yaşanan sorun yılın hangi günü, günün hangi saati olursa olsun teknik açıdan hem yardımları hem de gereken destekleri sunuyor. Ferroli Servisi


► Kampanyalar:  Ferroli Kombi Servisi Çerkezköy tüketici bütçesini düşünerek kendi içinde çeşitli kampanyalar oluşturmaktadır. Bu kampanyalar gereği de kullanıcılarının bütçesine hitap etmektedir. Oluşturulan bakım, tesisat yıkama, gaz alarm cihazı gibi çeşitli kampanyalardan günün her saatinde yararlanabiliyorsunuz. Uzman kadromuzdan tüm marka ve model kombi tamiri ve kombi bakım hizmeti alabilirsiniz.

Ferroli Servis hizmetlerinde dikkat ettiği noktaları sizlere kısaca sıralamış bulunmaktadır.Çerkezköy Ferroli Servisi ile iletişimde kalarak her şeyden önce kendinize güvenilir bir firma bulmuş olacaksınız.Kendinizi güven ve huzurda bularak her daim ulaşmak isteğinize ulaşmış olacaksınız. Bizler her daim hizmette memnuniyetinizin garantisiyiz. Çerkezköy Ferroli Kombi Servisi

SERVİS ÇAĞIRMADAN YAPILMASI GEREKENLER

1 Gaz vanaları kontrolü Kombi arızaya geçince ilk yapılması gereken işlem gaz vanaları kontrolü yapılmalıdır.

2 Su basınç kontrolü Su basıncı 1 altına düşünce ve 2,5 üstüne çıkınca kombi çalışmaz basın kontrolü yapalım.

3 Resetleme işlemi Kombi arızaya geçince  üç kez Reset işlemi yapalım düzelme olmaz ise mutlaka servis yardımı alalım.

Çerkezköy Ferroli Kombi Servisi olarak sizlere servis gelmeden yapılması gerekenler hakkında kısaca bilgiler verdik.Bu uygulamaları servis öncesi yaparsanız eğer sorunu çözümlemiş olabilirsiniz. Bunların yapılmasından sonra sonuç değişmiyorsa ve aynı kalıyorsa. Cihaza kesinlikle müdahale etmeyin. Alanında uzman yardımı alırsanız sorununuz mutlaka çözümlenecektir.

Çözüm Teknik Kombi Servisi: Yetkili servis den bağımsız Özel Teknik Servis olarak hizmet vermektedir.Yetkili servis konumunda değiliz. Müşterilerimizin istek ve talepleri karşısında özel servis hizmeti vermekteyiz.

Kombi bakım, onarım ve temizlik hizmetini her yıl kış ayına gelmeden önce yaptırmanız gerekiyor.

Kombi Bakımı Neden Önemlidir?

Kombinize her yıl bakım yaptırmanız için işte birkaç neden:

Emniyet: Bir kombi servisi, mühendise karbon monoksit sızıntısı gibi güvenlik sorunlarını belirleme imkanı verir. Karbon monoksit, hızlı bir şekilde beyin hasarına ve bazı durumlarda ölüme neden olabilen kokusuz ve renksiz bir gazdır. Kombinizin düzgün çalışmadığından endişeleniyorsanız, örneğin alevin mavi yerine turuncuysa, yıllık hizmetinizin süresi henüz gelmemiş olsa bile bir kombi servisi ile iletişime geçmelisiniz.

Isıtma Faturalarını Düşük Tutun: Bir kombi yaşlandıkça daha az verimli hale gelebilir, bu da evinizi ısıtmak için daha fazla yakıt kullanması gerektiği anlamına gelir ve bu da size daha fazla paraya mal olur. Yıllık bir servis, tüm bileşenlerin mümkün olan en iyi durumda olmasını sağlayacak ve daha uzun süre daha yüksek bir verimlilik düzeyi sunacaktır.

Arızaları Önleyin

Biraz paradan tasarruf etme umuduyla kombinize bakım yaptırmaktan vazgeçmek kolay olabilir, ancak uzun vadede bir kombi servisi enerji faturalarınızı düşük tutmanıza yardımcı olacak ve olası bir arızayı gerçekleşmeden önce tespit ederek sizi kurtaracaktır. bir kombi arızasından ve ağır bir onarım faturasından önleyecektir.

Garanti

Kombiniz genellikle 1-15 yıl arasında bir üretici garantisi içerir, bu da bu süre içinde ortaya çıkan arızaların ücretsiz olarak onarılacağı anlamına gelir. Bununla birlikte, bu garanti yalnızca, kombinin bakımını her yıl bir Kombi Servisine tarafından yaptırdığınız sürece geçerlidir.



Yorum Ekle