BOSCH KOMBİ SERVİSİ

BOSCH KOMBİ SERVİSİ

02 Ekim 2

Elektrikli ev aletleri başta olmak üzere beyaz eşya, klima ve kombi gibi alanlarda üretimler gerçekleştiren Bosch, sektörünün en iyileri arasında yer alıyor. Birçok kişi, başta buzdolabı seçimleri  çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, set üstü ocak, klima seçimlerinin yanı sıra ütü ve klima tercihlerini doğrudan Bosch ile anlaşarak sonuçlandırıyor. Bu yazımız içerisinde doğalgaz ile tanıştıktan sonra kombi seçimini Bosch ile taçlandıran kişiler için bazı önerilerde bulunmaya çalışacağız. Özellikle Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi, son zamanlarda kombi ticaretinin en yoğun olduğu bölgelerden birisi olarak gösteriliyor. Bosch Kombi Servis hizmetlerinin de açılması ile beraber birçok kişi nereden hizmet alacağını bilemiyor.


Estetik görünümü bakımından başta ev tipi kombilerde oldukça güzel görünüm seçenekleri sunan Bosch kombiler, dekorasyon ürünü olarak da tercih ediliyor. Ev tipi kombi hizmetlerinin yanında sanayi tipi kombi üretimlerinde de bulunan şirket, her ihtiyaca yönelik çözümler üretmeye çalışıyor. Her tip kombi için onlarca farklı seçenek üreten Bosch, satış sonrasında da destek vermeye devam ediyor. Ülkemizde bulunan 81 il ve ilçede bulunan servisler, kombilerinizin bakım, onarım ve temizlik işlemlerini profesyonel bir şekilde yapabiliyor. Bu yazımız içerisinde Bosch kombi servisi hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Kombi servis hizmeti almadan önce dikkat etmeniz gerekenler yazımızın bir alt satırı içerisinde ayrıntılı bir şekilde detaylandırılmadıkları.Çözüm Teknik

             

Bosch, birçok alanda profesyonel üretimlerde bulunduğu için teknik servis konusunda diğer kombi üreticilerine nazaran oldukça büyük bir ağa sahiptir. Tabii servis ağının bu kadar fazla ve çeşitli olması ortaya bazı sorunların da çıkmasına neden oluyor. Bazı servis şirketleri, bünyelerinde yer alan personellerin eğitimlerine önem vermemelerinden ötürü bakım, temizlik ve onarım işlemleri sırasında bazı sorunlar olmaktadır. Bu nedenden dolayı ekibine önem veren işletme bulmanız gerekecektir.  Bosch kombi hizmeti, bu konularda hassasiyetinizi bilerek ekibini en iyi şartlar üzerinden oluşturmaya çalışmaktadır. Şirket ile birebir görüşme yapmanız durumunda ekip hakkında ayrıntılı bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Bosch kombi servisi Çerkezköy hizmetinden alacağınız hizmet sonucunda kombininden aldığınız performansın daha da artığını göreceksiniz. Daha önce ki çalıştırdığınız derecede tekrardan kombinizi start verdiğinizde peteklerin daha da sıcak olduğunu göreceksiniz. Bunun en temel nedeni; Çerkezköy Bosch kombi servisi aynı zamanda kombi servisi ile beraber petek temizlik hizmeti de vermektedir. Petekler, zaman içerisinde biriken sularda kirlilik oluşturarak gelen sıcak suyun etki göstermemesine neden oluyor. Aynı zamanda kombi içerisinde de yapılan radyatör bakımı, suyun daha da sıcak olmasını sağlıyor. Bu gibi etkiler, ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi servis hizmetin doğru bir şekilde yapılması ile meydana geliyor. Bosch kombi servisi konusunda bu yazdıklarımızı dikkate almanızı isteriz.

Bosch Kombi Servisi: Yetkili servis den bağımsız Özel Teknik Servis olarak hizmet vermektedir. Yetkili servis konumunda değiliz. Müşterilerimizin istek ve talepleri karşısında özel servis hizmeti vermekteyiz.

Neden: Bosch  Kapaklı Kombi Servisi

Hızlı: Tüketicilerinin yaşadığı sorunların bilincinde olarak çalışmalarını hızlı ve kesin çözüm getirisi sunarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Müşterilerini hiçbir zaman bekletmez ve genelde onların uygun oldukları bir zaman dilimi arasında çalışmalarını sağlar. Müşteriyi bekletmeye son verir!

► Ekonomik: Hizmet sektöründe arıza durumlarının onarımlarından tutun da bakım ya da farklı uygulamalar sonucunda çıkan masrafı her zaman düşük olarak kullanıcısına sunar. Kullanıcı bütçesini düşünür ve ekonomik fiyatları ile tercih edilir.

► Güvenilir: Kombi sektöründe güven vermenin ve güven kazanmanın ne demek olduğunun bilinci ile hareket eder. Hiçbir zaman tüketicisinin güvenini boşa çıkarmaz. Güven duygusunu yaşattırana dek hizmetlerini gerçekleştirmeye devam eder.

► Garantili: Çözüm Teknik çalışmalarının her zaman arkasında durur. Yaptığı her bir çalışmaya garanti sunar. Sorunları düzeltme konusunda yaptığı parça tamiri ve değişim gibi uygulamalara 1 yıl kadar garanti sunar. Bu garanti ile de tüketicilerin memnuniyeti önceliğimizdir. Bosch kombi servis

► %100 Memnuniyet: Kombi Servisi hizmeti sunmakta olan Çözüm teknik Bosch kombi servisi çalışmalarının başından sonuna kadar kullanıcısını memnun etmeye çalışır. Mağduriyete son vermek adına gerekli çalışmaları yapar ve müşterilerinin yüzünü güldürecek çalışmaları ile hizmetlerini devam ettirir. Arkasında hiçbir zaman mağdur müşteri bırakmaz, yüzü gülen müşteriler bırakır.


► Kesin Çözüm-Kalıcı Sonuçlar: Bosch kombi servisi yaptığı her bir çalışmada kesin çözümler ve kalıcı sonuçlar yaratır. Kullanıcısına aynı sorunu bir kez ya da birkaç kez daha yaşattırmaz. Bir kez sorun yaşayıp da  ÇÖZÜM TEKNİK Kombi yardım talep etmiş olan kullanıcı yaşadığı sorunu çözümler sayesinde unutur.

► Kesintisiz Hizmet: Günün hangi saatinde olursa olsun Bosch kombi servisi sizlere bilgi sunmaya ya da sorunlar karşısında yardımcı olmaya hazır bulunuyor. Yaşanan sorun yılın hangi günü, günün hangi saati olursa olsun teknik açıdan hem yardımları hem de gereken destekleri sunuyor. Bosch kombi servis


► Kampanyalar: Bosch kombi servis tüketici bütçesini düşünerek kendi içinde çeşitli kampanyalar oluşturmaktadır. Bu kampanyalar gereği de kullanıcılarının bütçesine hitap etmektedir. Oluşturulan bakım, tesisat yıkama, gaz alarm cihazı gibi çeşitli kampanyalardan günün her saatinde yararlanabiliyorsunuz. Bosch servis
                   

Kombi bakım, onarım ve temizlik hizmetini her yıl kış ayına gelmeden önce yaptırmanız gerekiyor.

Kombi Bakımı Neden Önemlidir?

Kombinize her yıl bakım yaptırmanız için işte birkaç neden:

Emniyet: Bir kombi servisi, mühendise karbon monoksit sızıntısı gibi güvenlik sorunlarını belirleme fırsatı verir. Karbon monoksit, hızlı bir şekilde beyin hasarına ve bazı durumlarda ölüme neden olabilen kokusuz ve renksiz bir gazdır. Kombinizin düzgün çalışmadığından endişeleniyorsanız, örneğin alevin mavi yerine turuncuysa, yıllık hizmetinizin süresi henüz gelmemiş olsa bile bir kombi servisi ile iletişime geçmelisiniz. Çerkezköy Bosch Kombi Servisi

Isıtma Faturalarını Düşük Tutun

Bir kombi yaşlandıkça daha az verimli hale gelebilir, bu da evinizi ısıtmak için daha fazla yakıt kullanması gerektiği anlamına gelir ve bu da size daha fazla paraya mal olur. Yıllık bir servis, tüm bileşenlerin mümkün olan en iyi durumda olmasını sağlayacak ve daha uzun süre daha yüksek bir verimlilik düzeyi sunacaktır.

Arızaları Önleyin

Biraz paradan tasarruf etme umuduyla kombinize bakım yaptırmaktan vazgeçmek kolay olabilir, ancak uzun vadede bir kombi servisi enerji faturalarınızı düşük tutmanıza yardımcı olacak ve olası bir arızayı gerçekleşmeden önce tespit ederek sizi kurtaracaktır. bir kombi arızasından ve ağır bir onarım faturasından önleyecektir.

Garanti

Kombiniz genellikle 1-15 yıl arasında bir üretici garantisi içerir, bu da bu süre içinde ortaya çıkan arızaların ücretsiz olarak onarılacağı anlamına gelir. Bununla birlikte, bu garanti yalnızca, kombinin bakımını her yıl bir Kombi Servisine tarafından yaptırdığınız sürece geçerlidir.





Yorum Ekle