ARİSTON KOMBİ SERVİSİ

ARİSTON KOMBİ SERVİSİ

02 Ekim 2

Ariston günümüzün kombi sektöründe tercih edilen önde gelen markalarından biridir. Ariston kombi  son yıllarda ülkemizde de bir hayli tercih edilmeye başlanmış durumda. Bu Markanın Özel servis hizmetini yapmakta  firmamız tarafından büyük bir ayrıcalıktır.Firmamız yetkili servis den bağımsız çalışan Özel kombi servisidir. Teknik anlamda her şeyden önce müşterilerini düşünen ARİSTON KOMBİ SERVİSİ Çalışmalarını en başarılı işini bilen ustalar ile yapmaktadır.Tüm hizmetlerinde her şeyden önce müşteri memnuniyeti diyen. Ariston Kombi Servis Kendine has başarılarını bugünlere getirmeyi başarmış ve her zaman içinde müşterilerine elinden gelen kolaylığı göstermiştir. Çözüm Teknik Özel Kombi Servis olarak her alanda başarılı olmaya ve müşterilerini mağdur etmemeye titizlik gösteren firmamızı aradığınızda sizlerde beklediğiniz memnuniyeti bulacaksınız. Sizlerde bizimle çalışarak  mutlu müşteriler arasında yer alabilirsiniz.   

ARİSTON KOMBİ SERVİSİ      

Elektrikli ev aletleri konusunda oldukça başarılı olan Ariston kombi servis ısıtma alanlarda Giriş yaparak her bütçeye uygun kombi üretimine de başlamıştır. Başta ev tipi kombi olmak üzere büyük sistemler için de kullanılabilecek ürünler üreten şirket, ülkemizde kısa zamanda yüz binlerce ürün satmayı başarmıştır. Özellikle Trakya bölgesinde yoğun faaliyet göstermeye başlayan şirket bölge halkı tarafından oldukça benimsenmiş olup birçok modelini satın almaya başlamıştır. Bu markaya ait ürün kullanan birçok kişi, zamanla kombi performansında düşüşler yaşamaları ile beraber bakım ve onarım gereksinimlerine ihtiyaç duyuyorlar. Bu konuda bölgenin tamamına hizmet vermeye çalışan Çözüm Teknik Çerkezköy Ariston kombi servisi, üstün hizmetleri ile %100 müşteri memnuniyeti yakalamaya çalışıyor.


Ariston Kombi Bakımı Nasıl Yapılır? 

Öncelikle Ariston marka kombi kullanan kişilerin neden bakım yaptırmaları gerektiğinden bahsetmek istiyoruz. Kombiler, özellikle kış aylarında yoğun tempo ile çalışmalarından dolayı performans bakımından biraz yorulabilirler. Bu durum, kombilerde çalışma performansını etkilediği gibi gaz tüketiminin de artmasına neden olabiliyor. Kombiden çıkan sıcak radyatörlere gitme durumu başta olmak üzere peteklerin kirli su ile dolmalarına kadar birçok neden bakımsız kombilerden dolayı olmaktadır. Ariston kombi servisi, düzenli aralıklarla yapılan bakımlar sonucunda bu gibi sorunları tamamen kaldırarak rahat ve sorunsuz bir kış yaşanmasına olanak sağlar. Özellikle yoğuşmaları kombilerden tasarruf sağlamak isteyen kişiler, her yıl düzenli aralıklarla bakımlarını yaptırmak zorundadırlar.

Ariston kombi servisi, kombi bakımı konusunda kişilerin tercih etmesi gereken en yetkili kuruluş olarak karşımıza çıkıyor. Bireysel olarak kombilerimize müdahale edemediğimizden dolayı bakım ve onarım işlemlerini alanında uzman kişiler tarafından yapılmasını sağlamalıyız. Aksi halde cihazlara bakım yapılsa dahi yukarıda belirttiğimiz problemler ile karşılaşma riskimizin daha da arttığı görülmektedir. Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak adına kombinizin kullanma kılavuzu içerisinde yer alan kullanma talimatlarına uyarak Ariston kombi  bakım hizmetini zamanında yaptırmaya özen gösteriniz. Servis hizmeti dahilinde yapılan çalışmalar kombi performansınızı artırarak yüksek performanslar almanıza olanak sağlayacaktır.

             

                          

Kullandığınız kombinin hangi marka olduğunun bir önemi yoktur. Önemli olan tek şeyin cihazın sağlıklı bir şekilde çalışması ve uzun yıllar çalışabilmesini sağlamaktır. Tüm kombilerin tek bir ortak amacı vardır. Başta evler olmak üzere iş yerleri ve geniş yerlerdeki ısı sorununu çözümlemektir. Bu konuda Ariston Çerkezköy Kombi Servisi, markaya ait cihazların sorunsuz bir şekilde çalışmasına devam etmesini sağlıyor. Bununla beraber petek bakımları da yaparak ısınma sorununa etki eden tüm olumsuzlukları ortadan kaldırabiliyor. Aylık gelen doğalgaz faturalarını düşürmek isteyen, kombi derecesinin sunduğu ısı ortamına kavuşmak isteyen kişiler yukarıda belirttiğimiz hususları dikkate almalarını öneririz. Kombi servis hizmeti almak basit gibi bir eylem olarak görülse de uzun vadede sizleri ekonomik olarak oldukça ferahlatacaktır,

ARİSTON Kombi Servisi: Yetkili servis den bağımsız Özel Teknik Servis olarak hizmet vermektedir. Yetkili servis konumunda değiliz. Müşterilerimizin istek ve talepleri karşısında özel servis hizmeti vermekteyiz.

              

 Ariston Çerkezköy kombi servisi olarak sizlere verdiğiniz hizmetler sonucunda memnuniyetinizi eş dost arkadaşlarınızla paylaşmanız ve bizi öneriniz. Bizim için en büyük kazançtır ve bizim büyümemiz için en büyük etkendir. Bu nedenle yaptığımız bütün işlemlerde Öncelikle müşteri memnuniyeti, titiz ve düzenli bir çalışmadır. sizin Güvenliğiniz bizim için önemlidir ki doğal gaz şakaya gelmeyecek ciddiye alınmayacak kadar önemli bir durumdur Bu nedenle servis teknisyenlerimiz iyi bir eğitim aldıktan sonra sizlere hizmet vermektedir eğitim almayan veya yetki belgesi bulunmayan hiçbir teknik ekip bizimle çalışamaz bütün çalışma arkadaşlarınızın gaz yakıcı cihazlar tamir onarım bakım yetki belgesi  TSE belgesi sahibidirler yapılan işlemlerin sonucunda herhangi bir eksiklik veya yanlış işlem sizlere zarar vereceği bilincinde olduğumuz için verdiğimiz hizmette son derece titiz ve dikkatli davranmak dayız. Bu nedenle bizden aldığınız tüm hizmetler garanti kapsamı altındadır kombi cihazı hem ısıtma hem de sizin sıcak su ihtiyacımızı karşılayan duvara asılabilen gaz su ve elektrik ile çalışan kompak bir cihazdır cihazınızın gaz kaçağına su kaçağını herhangi bir şekilde Elektrik kaçağını önlemek için veya bunlara önlem almak için yılda bir kez kontrollerini muhakkak yaptırın yaptırdığınız bu kontroller sonucunda kombinizi güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz adresinizde ki teknik ekiplerimiz Tüm bu Kaçak ve oluşabilecek herhangi bir arıza için alınması gereken tüm önlemleri alacaktır servisimizden aldığımız hizmet sonucunda memnun kalmanız dan dolayı biz büyük bir mutluluk duymaktayız.

Kombi bakım, onarım ve temizlik hizmetini her yıl kış ayına gelmeden önce yaptırmanız gerekiyor.

Kombi Bakımı Neden Önemlidir?

Kombinize her yıl bakım yaptırmanız için işte birkaç neden:

Emniyet: Bir kombi servisi, mühendise karbon monoksit sızıntısı gibi güvenlik sorunlarını belirleme fırsatı verir. Karbon monoksit, hızlı bir şekilde beyin hasarına ve bazı durumlarda ölüme neden olabilen kokusuz ve renksiz bir gazdır. Kombinizin düzgün çalışmadığından endişeleniyorsanız, örneğin alevin mavi yerine turuncuysa, yıllık hizmetinizin süresi henüz gelmemiş olsa bile bir kombi servisi ile iletişime geçmelisiniz.

Isıtma Faturalarını Düşük Tutun

Bir kombi yaşlandıkça daha az verimli hale gelebilir, bu da evinizi ısıtmak için daha fazla yakıt kullanması gerektiği anlamına gelir ve bu da size daha fazla paraya mal olur. Yıllık bir servis, tüm bileşenlerin mümkün olan en iyi durumda olmasını sağlayacak ve daha uzun süre daha yüksek bir verimlilik düzeyi sunacaktır. ARİSTON SERVİS

Arızaları Önleyin

Biraz paradan tasarruf etme umuduyla kombinize bakım yaptırmaktan vazgeçmek kolay olabilir, ancak uzun vadede bir kombi servisi enerji faturalarınızı düşük tutmanıza yardımcı olacak ve olası bir arızayı gerçekleşmeden önce tespit ederek sizi kurtaracaktır. bir kombi arızasından ve ağır bir onarım faturasından önleyecektir.

Garanti

Kombiniz genellikle 1-15 yıl arasında bir üretici garantisi içerir, bu da bu süre içinde ortaya çıkan arızaların ücretsiz olarak onarılacağı anlamına gelir. Bununla birlikte, bu garanti yalnızca, kombinin bakımını her yıl bir Kombi Servisine tarafından yaptırdığınız sürece geçerlidir..


ARİSTON SERVİS NELERE DİKKAT EDEREK ÇALIŞIR NEDEN BİZ?

Müşterisini Bekletmez. Bizler için önemli olan müşteri memnuniyetidir. Bu sebeple Ariston kombi sinde sorun yaşayan tüm kullanıcıların yaşadığı problemleri mağduriyeti bilerek be bilincinde olarak onları bekletmiyoruz. Arıza durumunda hızlı bir şekilde adreslere geçiş yapıp soruna müdahalede bulunuyoruz. Aynı gün servis hizmeti için bizi arayabilirsiniz. 05375114780 Çözüm Teknik 

Hızlı: Tüketicilerinin yaşadığı sorunların bilincinde olarak çalışmalarını hızlı ve kesin çözüm getirisi sunarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Müşterilerini hiçbir zaman bekletmez ve genelde onların uygun oldukları bir zaman dilimi arasında çalışmalarını sağlar. Müşteriyi bekletmeye son verir!

 Ekonomik: Hizmet sektöründe arıza durumlarının onarımlarında tutun da bakım ya da farklı uygulamalar sonucunda çıkan masrafı her zaman düşük olarak kullanıcısına sunar. Kullanıcı bütçesini düşünür ve ekonomik fiyatları ile tercih edilir.En düşük fiyat garantisi sunmakta olan firmamız müşterilerimizin bütçesini düşünerek hareket eder ve sizleri bu anlamada asla zor durumda bırakmaz. En düşük fiyatı en iyi servis hizmetinizi ayağınıza kadar getirir.

► Güvenilir: Kombi sektöründe güven vermenin ve güven kazanmanın ne demek olduğunun bilinci ile hareket eder. Hiçbir zaman tüketicisinin güvenini boşa çıkarmaz. Güven duygusunu yaşattıran dek hizmetlerini gerçekleştirmeye devam eder.

► Garantili: Çözüm Teknik çalışmalarının her zaman arkasında durur. Yaptığı her bir çalışmaya garanti sunar. Sorunları düzeltme konusunda yaptığı parça tamiri ve değişim gibi uygulamalara 1 yıl kadar garanti sunar. Bu garanti ile de tüketicilerin memnuniyeti önceliğimizdir. Çözüm Teknik çalışmalarının her zaman arkasında durur. Hızlı Servis 1 Yıl Parça Garantisi Aynı Gün Hizmet Profesyonel Servis Garantili Servis Ariston Servisi ni tercih ederek garantili hizmetlerden faydalanmış olursunuz. Yedek parça garantisi sunarak. olurda aynı sorunu yaşarsanız ücret ödemeden işinizi yaptırabilirsiniz. Güvenli, kaliteli, garantili en iyi hizmeti almak için bizi aramaya devam edin.

► %100 Memnuniyet:Kombi Servisi hizmeti sunmakta olan Çözüm teknik Ariston Kombi Servisi Çerkezköy  çalışmalarının başından sonuna kadar kullanıcısını memnun etmeye çalışır.Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimizdir. Mağduriyete son vermek adına gerekli çalışmaları yapar ve müşterilerinin yüzünü güldürecek çalışmaları ile hizmetlerini devam ettirir. Arkasında hiçbir zaman mağdur müşteri bırakmaz, yüzü gülen müşteriler bırakır. Sizlerde hizmet alımlarında kalıcı memnuniyeti yaşamak isterseniz bunu size sunan Ariston Servis tercih edebilirsiniz. 

► Kesin Çözüm-Kalıcı Sonuçlar: Ariston Kombi Servisi Çerkezköy yaptığı her bir çalışmada kesin çözümler ve kalıcı sonuçlar yaratır. Kullanıcısına aynı sorunu bir kez ya da birkaç kez daha yaşattırmaz. Bir kez sorun yaşayıp da  ÇÖZÜM TEKNİK Kombi  yardım talep etmiş olan kullanıcı yaşadığı sorunu çözümler sayesinde unutur.

► Kesintisiz Hizmet: Günün hangi saatinde olursa olsun Ariston Kombi Servis Çerkezköy sizlere bilgi sunmaya ya da sorunlar karşısında yardımcı olmaya hazır bulunuyor. Yaşanan sorun yılın hangi günü, günün hangi saati olursa olsun teknik açıdan hem yardımları hem de gereken destekleri sunuyor.

► Kampanyalar: Ariston Servis Çerkezköy tüketici bütçesini düşünerek kendi içinde çeşitli kampanyalar oluşturmaktadır. Bu kampanyalar gereği de kullanıcılarının bütçesine hitap etmektedir. Oluşturulan bakım, tesisat yıkama, gaz alarm cihazı gibi çeşitli kampanyalardan günün her saatinde yararlanabiliyorsunuz. Uzman kadromuzdan tüm marka ve model kombi tamiri ve kombi bakım hizmeti alabilirsiniz.

Ariston Servisi hizmetlerinde dikkat ettiği noktaları sizlere kısaca sıralamış bulunmaktadır. Ariston Servisi ile iletişimde kalarak her şeyden önce kendinize güvenilir bir firma bulmuş olacaksınız. Kendinizi güven ve huzurda bularak her daim ulaşmak isteğinize ulaşmış olacaksınız. Bizler her daim hizmette memnuniyetinizin garantisiyiz.

SERVİS ÇAĞIRMADAN YAPILMASI GEREKENLER

1 Gaz vanaları kontrolü Kombi arızaya geçince ilk yapılması gereken işlem gaz vanaları kontrolü yapılmalıdır.

2 Su basınç kontrolü Su basıncı 1 altına düşünce ve 2,5 üstüne çıkınca kombi çalışmaz basın kontrolü yapalım.

3 Resetleme işlemi Kombi arızaya geçince  üç kez Reset işlemi yapalım düzelme olmaz ise mutlaka servis yardımı alalım.

Ariston Servisi olarak sizlere servis gelmeden yapılması gerekenler hakkında kısaca bilgiler verdik.Bu uygulamaları servis öncesi yaparsanız eğer sorunu çözümlemiş olabilirsiniz. Bunların yapılmasından sonra sonuç değişmiyorsa ve aynı kalıyorsa. Cihaza kesinlikle müdahale etmeyin. Alanında uzman yardımı alırsanız sorununuz mutlaka çözümlenecektir.


 


Yorumlar ( 2 )

  • Fehmi Kırca

    Ariston kombim 501 arızası veriyordu Kombinin anakartını değiştirdiler gayet uygun fiyata işimi hallettiler teşekürler.

  • Emircan Ocak

    Kombi arızamızı en hızlı şekilde hallettiler çok memnun kaldık

Yorum Ekle